Известие

Collapse
No announcement yet.

Плафон на сенника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Плафон на сенника

Колеги плафона на сенника на пасажера не работи.Свалях го,не е от крушката.Интересното е че всички други плафони в колата работят само този не.Има ли отделен бушон за него и ако не посъветвайте ме къде да търся проблема?Поздрави

ПС:Забравих да кажа че ток не стига до него!
    Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
    Alfa Romeo 145 1.3Boxer 90hp EX

Първоначално публикувано от slavips Покажи съобщение
    Колеги плафона на сенника на пасажера не работи.Свалях го,не е от крушката.Интересното е че всички други плафони в колата работят само този не.Има ли отделен бушон за него и ако не посъветвайте ме къде да търся проблема?Поздрави

Има ключе на капачето пробвай дали работи
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

На кое капаче колега,че самия плафон си е здрав просто не достога ток до него?

Comment

При мене работи само кагато е на контакт колата пробвай така!

Comment

Първоначално публикувано от slavips Покажи съобщение

И при мен е същия случаи ама не ми се занимава да го сменям
          sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
          ALFA ROMEO 2.0JTS ex
          ALFA ROMEO Crosswagon Q4
          Продавам Алфи на части!

Comment

Само на запалена кола или на контакт има ток
            Също и натискай копчето не е като при немските коли като свалиш сенника и да светне Това ще видиш нямаш никакъв проблем
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Да не отварям нова тема, при мен проблема е следния, когато съм с отворена врата(без значение коя) не мога да си изключа заден десен плафон. При натискане просто не реагира а продължава да свети. Смених плафона с такъв от друга кола, няколко дни работи нормално и пак стана същата работа, някакви идеи къде да търся проблема(проблем силно казано, но...)
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Пробвах и на кнтакт и на отворена врата-неще да свети.Самия плафон е здрав просто не идва ток до него.Мисля да преслушам кабели въпреки че няма логика да са прекъснати при положение че са скрити и не им влиаят странични сили(силно казано)

Comment

Working...
                X